Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Szamárfül Fesztivál

hu

Megközelítés

A Szamárfül Családi Fesztivál helyszínei

Szamárfül Családi Fesztivál térkép

 

A Felsővámház utcáról nyíló, Bóbita Bábszínház kapu a Szamárfül Családi Fesztivál ideje alatt zárva lesz. A Zsolnay Vilmos utca 16. szám alatt található parkolóház liftje sajnos jelenleg technikai okok miatt nem működik, ezért akadálymentes megközelítés a Major utcai kapun lehetséges. Megértésüket köszönjük!

 

SZF_TERKEP_web

 

PDF letöltés

 


 

 

A Zsolnay Kulturális Negyed megközelítése

 

GYALOGOSAN


A Zsolnay Kulturális Negyed négy gyalogos bejáraton keresztül közelíthető meg:

  • a Balokány-liget felől a Basamalom utcai déli kapun B)
  • a Major utca 21. szám melletti nyugati kapun (A)
  • a Felsővámház utcáról nyíló, Bóbita Bábszínház kapuján (F)
  • a Felsővámház utcából nyíló északi kapun (E)

 

terkep_zskn

 

SZEMÉLYGÉPKOCSIVAL


Személyautóval a 6-os útról, a belváros irányából hajthat a Zsolnay Negyed déli oldalán, a Zsolnay Vilmos utca 16. szám alatt található 210 férőhelyes parkolóházba (C)

Budapestről (a 6-os főúton), valamint Sásd irányából

A 6-os főúton Pécsre érkezve vegye az irányt a belváros felé. A Zsolnay Kulturális Negyedben és környékén többféle parkolási lehetőség is adott. Ha a Negyed parkolóházát kívánja igénybe venni, akkor a 6-os főútról a Negyed előtti lápmás kereszteződésnél forduljon jobbra a Felsővámház utcába majd, a következő kereszteződésnél balra, majd a 6-os főútra visszatérve hajtson a Negyed gyaloghídjáig, ahol azt elérve jobbra tud behajtani a parkolóházba (B kapu). További lehetőség, ha a Felsővámház utcán parkol (E, F bejáratok), de továbbhaladva a Felsővámház utcán az első lehetőségnél balra fordulva a Major utcába további parkolóhelyeket talál (A). Ha a Major utcán végighalad egészen a 6-os főútig, és balra fordul, a Negyed gyalogos hídja tövében, attól jobbra a parkolóház (C) bejáratáig jut.

 

Budapestről (az M60-as autópályán), valamint Szigetvár irányából


Budapestről az autópályán érkezve hajtson a belváros irányába, majd az autóbuszpályaudvar melletti felüljárón átérve, az Árkád bevásárlóközpontnál található lámpás kereszteződésnél haladjon egyenesen a nem sokkal később enyhén jobbra ívelő úton, érintve a Tudásközpontot, a Kodály Központot és a Balokány-ligetet, majd elérve a Zsolnay Kulturális Negyed 6-os főúton átívelő hídját forduljon jobbra a parkolóházba.

Szigetvár irányából a városba érve haladjon a 6-os úton, az Árkád bevásárlóközpontot elérve haladjon tovább a balra ívelő főúton, érintve a Tudásközpontot, a Kodály Központot és a Balokány-ligetet, majd elérve a Zsolnay Kulturális Negyed 6-os főúton átívelő hídját forduljon jobbra a parkolóházba.A ZSOLNAY NEGYED GPS KOORDINÁTÁI:


Parkoló (Zsolnay Vilmos utca 16.):

É 46° 4` 39,5"
K 18° 14` 58,1"


Ledina kapu (Felsővámház u. 52.)

É 46° 4` 0,1"
K 18° 11` 8,1"


Major utcai kapu (Major u. 21.)

É 46° 4` 40,6"
K 18° 14` 49,1"


Balokány Kapu (Basamalom út 2.)

É 46° 4` 38,1"
K 18° 14` 54,5"